Naša vizija i cilj

Naša vizija i cilj je kvaliteta. Vrhunska kvaliteta proizvoda i usluga. Da bi bio kvalitetan, proizvod mora biti sačinjen od probranih sastojaka iz provjerenih izvora, uzimajući u obzir geografsko porijeklo, tradiciju i običaje proizvodnje.
Mediteran, poznat po svojoj blagorodnosti olakšava izbor ali povisuje kriterije, što uvjetuje izvrsnost proizvoda i podiže standarde. U stresu i brzini današnjice, sve se svodi na žurbu, a zaboravlja se na ono najvažnije, zapostavlja se kultura i rituali blagovanja, hrane i dobrog društva.

Zamislili smo La Rivu kao mjesto na kojem ćete u opuštenoj atmosferi moći popiti kavicu, na miru pojesti fantastičan sendvič od biranih sastojaka, tjesteninu ili domaće kolače. Stvorili smo stress free ambijent, u koji se možete skloniti od svakodnevne užurbanosti i u dobroj atmosferi uživati u čarima hrane i pića, vrhunskih vina, raznih delicija i istarskih specijaliteta.
Također, za Vas smo pripremili i razne tematske večeri u vidu prezentacija i degustacija vina, kulinarskih avantura i odabrane glazbe.

Vlastita proizvodnja – garancija kvalitete!

Namirnice i sirovine iz provjerenih izvora, provjerene kakvoće i porijekla, koje koristimo u našoj proizvodnji, najveća su garancija kvalitete koju Vam nudimo. Svježe kolače, torte i ostale proizvode iz naše ponude za Vas pripremamo svakoga dana.
Naša je specijalnost priprema istarskih jela, sa daškom talijanske kuhinje, te pristupamo slow foodu na osebujan način. Pravi gurmani sigurno će se prepoznati u ovoj priči, jer kod nas ćete uvijek pronaći nestašni zalogaj koji će zaintrigirati Vaše nepce.
Duis aute irure dolor in reprehenderit
in voluptate velit esse dolore eu fugiat nulla pariatur.