Zasladite dan uz sočni kolač ili tortu sa pogledom na more

Zasladite dan uz sočni kolač ili tortu sa pogledom na more

  • Posted by admin
  • On prosinac 11, 2016
  • 0 Comments

Dobrodošli u La Riva, gdje se slatki užitak spaja s prekrasnim pogledom na more. Nudimo neodoljivu paletu vrhunskih kolača i torti, stvorenih s ljubavlju i pažnjom prema najkvalitetnijim sastojcima.

Zaronite u svijet slatkih delicija, gdje se kvaliteta sastojaka spaja s kreativnim izrazom naših slastičara. Na našem jelovniku možete pronaći neodoljive kolače poput sočnih čokoladnih torti, raskošnih cheesecakeova i laganijih voćnih pita – svaki zalogaj pruža pravu eksploziju okusa.

Osim što uživate u našem šarmantnom interijeru, nemojte propustiti priliku da sjednete na našu prekrasnu terasu s pogledom na more. To je savršeno mjesto gdje se slatki trenuci susreću s mirisom svježeg zraka i šuma valova.

Posebno ponosni smo na naše posebne torte koje izrađujemo prema narudžbi, prilagođene različitim prigodama. Bilo da slavite rođendan, vjenčanje ili poseban trenutak, naši slastičari će stvoriti savršenu tortu koja će zadovoljiti vaše nepce i oči.

U La Rivi, slatki trenuci postaju nezaboravni doživljaji. Dođite i otkrijte širok spektar slastica koji će vas očarati, dok istovremeno uživate u opuštajućem ambijentu naše prekrasne terase. Slatkoća života nikada nije bila ukusnija.